Növénygondozás

A szakszerû ápolás a növények hosszú életének titka. A növények gondozását sokan bízzák egy-egy munkatársra, akik a legjobb szándékuk ellenére sem tudják megfelelõen ápolni a növényeket. A növényrõl való gondoskodás nem egyenlõ az életben tartásával. A szakszerû növénygondozás a növények optimális növekedésének, fejlõdésének elõsegítése, egészségének megõrzése. Ön idõt és pénzt takaríthat meg vállalata, intézménye számára, ha ezt a munkát szakértõkre bízza, akik rögtön felismerik növénye jelzéseit. Munkatársai pedig intézhetik ez idõ alatt a rájuk szabott munkaköri feladataikat.

Amennyiben már meglévõ növényeit szeretné karban tartani, úgy kertészmérnök munkatársaink elõször felmérik növényei állapotát és részletes tervet dolgoznak ki a növényállomány esetleges felfrissítésére, feljavítására és gondozására. Ha teljesen új növényállományt szeretnének, munkatársaink helyszíni felmérést, tanácsadást végeznek, és ennek megfelelõen választják ki az Ön igényeinek is megfelelõ növényeket. Bármelyik megoldásról legyen szó, ezután kedvére választhat növényápolási konstrukcióink közül, amelyeket a következõ szempontok figyelembevételével alakítunk ki:

  • napi, heti, havi, illetve igény szerinti, rendszeresség,
  • határozott vagy határozatlan idejû szerzõdéses keret,
  • a gondozáskor elvégzendõ feladatok típusai: növények állapotának ellenõrzése, az aktuális öntözés, tápanyag utánpótlás, a szükség szerinti metszés és alakítás, növényvédelmi felügyelet és a kezelések elvégzése, egyéb szakmunkák, szaktanácsadás,
  • alkalmi, szezonális dekorációk elkészítése az ünnepekre, évszakokra való tekintettel (karácsony, húsvét, tavaszváró, nyári balkonok beültetése),
  • élõvirág kompozíció biztosítása központi helyekre (pl. recepciós pult, tárgyaló asztal)
  • évente egyszer átültetés elvégzése.

Ha különleges, egyedi, extrém növényre és annak gondozására van szüksége, vagy nagy mennyiségben szeretne vásárolni, azzal is bátran keressen meg minket. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetõen bármilyen különleges igényt ki tudunk elégíteni.

hívjon minket! +36 20 237 1521
Kapcsolat felvétel


biokal

Az Irodavirág.hu a Fitoland Dísznövénykertészet növénydekorációs oldala