Munkatársaiddal szerveztek egy laza, szórakoztató céges „bulit” vagy esetleg egy komolyabb megbeszélést szeretnél feldobni és hiányzik még a dekoráció?

Mi szívesen segítünk ennek megvalósításában! Ha érdekel a hangulatosabb, élővilághoz közeli környezet, vagy ha egy unalmas konferencia előtt állsz és szeretnéd elviselhetőbbé tenni ezt a hosszú idő intervallumot, akkor az élőnövényeinkkel való dekorálást szívesen ajánljuk neked. Adunk pár tippet, hogy mely virágok teremthetik meg a legjobb hangulatot az ilyen jellegű események számára!

Fontos tudnivalók a növényválasztások előtt!

Céges rendezvényeket, általában beltéri területeken érdemes szervezni, sőt akár az irodát is gyönyörűen fel lehet díszíteni. Virágdekoráció jól mutat az asztalokon, a falakon, az oszlopokon és még elválasztó elemekként is szolgálhatnak.

Top 5 növény, amely tökéletes céges rendezvények számára:

  1. Vitorlavirág

Más néven Béke liliom, asztali dísznek tökéletesen alkalmazható. Fehér virágaival az eleganciát és a szépséget tükrözi. Lándzsa alakú leveleinek formája magára hívja a figyelmet. Rendezvény után is tökéletesen fel tudja dobni a hangulatot az irodák asztalain! Nem igényel speciális törődést, a félárnyékos helyeket kedveli. Szépségén kívül fontos feladattal is rendelkezik, a levegő tisztításával. Mára már a 10 legfontosabb légtisztító növény közé sorolják. Miért pont béke liliomnak hívják? Fehér virágainak kapucnis formája, a háborúk időszaka alatt lévő fehér zászlóra emlékeztetnek. Érdekességként szolgál, hogy ugyan liliom néven is ismert, viszont nem igazi liliom. Nevét, a Calla liliom virágához hasonló formája miatt kapta.

 

 

2. Papagájvirág

Hidegebb, téli időszakban szeretnél rendezvényt tartani? A szürke időjárásba szeretnél belevinni egy kis színt, izgalmat? A Papagájvirág az egyik leglátványosabb növény, életet varázsol a különböző események színterére. Kék és narancs színű virágokkal pompázik. Óriási levelei tökéletesek díszítés szempontjából, hangulatot teremtenek. Melegebb időben az ajtón kívül, hidegebb időben az ajtón belül fogadja a vendégeket. Magasságával térelválasztóként is szolgálhat. Vágott virágként csokrokban, de önmagában is remekül mutat, egyszerűen gondozható.

3. Szobaborostyán

Sokan nem gondolnák, de nem csak egzotikus növényekkel lehet egy rendezvényt feldobni, hanem egy közismert növénnyel is, mint például a szobaborostyánnal. Ha a falakat vagy az oszlopokat szeretnéd díszíteni, akkor ez a legfelelőbb növény számodra! Zöld környezetet teremt terjedelmével. A helyszín sötétebb zugait tehetjük vele barátságosabbá.  Mivel kevés a fény illetve közepes a vízigénye, nem szükséges sokat foglalkozni vele. Érdekességként szolgál, hogy gyógynövényként is alkalmazható. Pozitívumként fel lehet sorolni, hogy nagyon jó az alkalmazkodó képessége, de leginkább a félárnyékos, napsugaraktól mentes helyek kedvelője.

4. Illatos sárkányfa

Viszonylag szűk területen, sokan lennétek összezárva?  Félsz, hogy kevés lesz a friss levegő? Ez a növény a vitorlavirághoz hasonlóan légtisztító funkcióval rendelkezik. Beltéri események számára, ez az egyik legmegfelelőbb növény. A fényes és a félárnyékos helyeket is egyaránt kedveli.  Vízigénnyel aligha rendelkezik.  Csoportos formában mutatnak a legjobban!

5. Kislevelű fikusz, más néven Sírfa

Szeretnél témát adni a rendezvényednek? Különleges környezetet szeretnél teremteni? Ez a növény, trópusi környezetet és hangulatot eredményez!  Ha unod az egységes zöld mintát, válogass a sírfa fajtái közül. Levelei lehetnek fényes zöldek, tarkák és ezek kombinációi. Belső környezetben vékony levelekkel rendelkezik. A vitorlavirághoz és az illatos sárkányfához hasonlóan, levegő tisztító funkcióval rendelkezik. Fényszükséglete remekül alkalmazkodik a beltéri környezet fényviszonyaihoz. Feltűnő és elegáns, ezért sarkokban lévő díszítőelemekként is remekül szolgálnak.

Ajánlatkérés

Ha kedvet kaptál az irodai környezeted megújításához, vagy csak érdeklődnél a megvalósíthatóságukról bátran kérj ajánlatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívd Blaskó Erzsébet kollégánkat +360 20 444 4290-es számon.

    Reklámtartalmú e-mailek fogadásához hozzájárulok.

    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!