Amennyi esküvő, annyi stílus létezik. Elhoztuk számodra, a leggyakrabban előforduló esküvői stílusokat! Adunk pár tippet, hogy az adott stílusokhoz milyen növénydekoráció illik!

 

Romantikus stílus

Álmaid esküvőjén igazi hercegnőnek szeretnéd magadat érezni? Csak képzeld el, hogy gyertyafényben, rózsák között, romantikus hangulatban mondod ki a boldogító igent. Ilyen stílusú esküvők terén, a romantika megteremtésére törekednek a dekoráció terén. Általában finom, lágy színek dominálnak, az egész eseménynek egy kellemes hangulatot teremtve. Kastélyok, báltermek, villák jellemzik az ilyen stílus helyszíneit, de szabadtéren is ugyan úgy meg lehet teremteni ezt a különleges eseményt. Színekben leginkább a barack és a mályva dominál. A virágcsokrok az eleganciát tükrözik. Az élővirággal díszített torta, különlegessé varázsolja annak megjelenését. Eseményhez illő növények között fel lehet sorolni a rózsa szinte minden változatát, a kikeleti bangitát, rózsaszín nyáriorgonát, kaméliát és a szegfűt is.

Rusztikus stílus

Tudtad, hogy Angliából származik ez a stílus? Vidékies kinézetével egy igazi természethez közeli hangulatot teremt. Csukd be a szemedet egy pillanatra, és lásd magad előtt, ahogyan sétálsz az erdőben a mécsesekkel kirakott úton, amelyek farönkökből készült ülések mellett haladnak el. Igen, ez az az érzés, amit ez a stílus varázsol. Színeit a természetben előforduló árnyalatok jellemzik, mint például a barna, a zöld, a fehér és a natúr. Díszletét olyan mezei virágok alkotják, mint a kamilla, iringó, szarkaláb és sóvirág.

Modern stílus

Egyszerűség, lazaság és kifinomultság jellemzi. Általában a modern stílusú rendezvényeken kevés szín kap szerepet, hiszen itt a letisztultság és a kifinomultság játssza a fő szerepet. Helyszínnek tetőterek szolgálnak a legmegfelelőbben. Hangulatához hasonlóan, a virágokat is a visszafogottság és a kifinomultság jellemzi. Ajánlott, hogy a menyasszonyi csokor egyfajta virágból készüljön, és ez legyen feldíszítve különböző apróságokkal.

Retro stílus

Itt aztán jöhet a pöttyös, csíkos, óriás minta! A retro, az 50-es 80-as évek közötti, a bakelitlemezek és a papírszívószálak időszaka. Ha nosztalgikus, régimódi hangulatot szeretnél teremteni, akkor már most megtaláltad, a számodra legmegfelelőbb stílust. Színei, mint például a fehér-fekete, sárga, barna és a cseresznyevörös, a múltban történt eseményeket idézik elő. Ehhez a színvilághoz illő virág például a margaréta, gerbera, dália, szegfű, rózsa, tulipán.

Vintage stílus

Bár, sokan összeverik a retro stílussal, azért meg lehet őket különböztetni. A legnagyobb ellentét a két stílus korszakában mutatkozik meg. A retro stílusban, a múlt eseményeiben lévő, egyetlen időszakra koncentrálunk, míg a vintage stílus megjelenésében vegyítve vannak a különböző korszakok. Ezt a stílust inkább az antikvitás jellemzi. Ha a madárkalitkák, szalagok, régi-kopottas tárgyak, bútorok, csipke kiegészítők vonzanak, akkor megtaláltad a stílusodat. A 20-as és 70-es évek közötti időszak hangulatát varázsolja eléd.  Kis fantáziával és kreativitással ebből a kissé „túlhasznált” stílusból is egészen eredeti látványt lehet kihozni. Helyszínnek a természet, erdős-fás terület tökéletesen szolgál. Pasztell és a púder színek jellemzik.  Mezei, és romantikus virágok is megjelenhetnek a díszítésben, például bazsarózsa, hortenzia, boglárka, szellőrózsa, lisihantus.

Ajánlatkérés

Ha kedvet kaptál az irodai környezeted megújításához, vagy csak érdeklődnél a megvalósíthatóságukról bátran kérj ajánlatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívd Blaskó Erzsébet kollégánkat +360 20 444 4290-es számon.

    Reklámtartalmú e-mailek fogadásához hozzájárulok.

    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!