Mini oázis építés a Blaha Lujza téren

2020. jan. 29.

Ahogy Melbourne-ben, Dublinban vagy Amsterdamban, így itthon, Budapesten a Blaha Lujza téren is egy éjszaka alatt készült el a Nestea mini oázisa. Ebben a különleges kampányában segítettünk mi is.

Budapest utcáin és közterein viszonylag kevés a zöld felület, ezért egy érdekes összefogás keretében ugyan csak egyetlen napra, de különleges városi park született a Blaha Lujza téren, az Irodavirág segítségével. Különös volt látni, ahogy az emberek ’beveszik’ az általunk épített popup parkot, a padokon olvasnak és a fűben beszélgetnek. Nagy kontraszt volt ez a Blahán megszokott látványhoz képest.

Egy olyan pop up park kivitelezést valósítottuk meg aminek témája a „cseresznyevirág” volt, hiszen ez a növény és ízvilág ihlette a Nestea cseresznyevirág izű jeges teáját. A Nesteavel közösen egy olyan érzést sikerült felidéznünk, amit ritkán kapunk meg egy zsúfolt, betondzsungelre hajazó városrésztől. Ez a ’jó ott lenni’ érzés volt. A park telepítésében sztár vendégek is segítettek, Janicsák Veca és Vadon Jani is kivette a részét a tér megszépítésében. A megfelelő hangulatról pedig komolyzenészek gondoskodtak. Az 50 négyzetméteres mini oázisban cseresznyefa, ösvény, hegyvidéki hangulatot keltő farakás és sok különböző fajtájú virág is helyet kapott.

Ajánlatkérés

Ha kedvet kaptál az irodai környezeted megújításához, vagy csak érdeklődnél a megvalósíthatóságukról bátran kérj ajánlatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívd Blaskó Erzsébet kollégánkat +360 20 444 4290-es számon.

    Reklámtartalmú e-mailek fogadásához hozzájárulok.

    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!