Az Év Irodája 2014 – I. helyezett

 

A Dentsu Aegis Network Hungary cég olyan növényszigetek létrehozását kérte tőlünk, melyek elegáns megjelenést biztosítanak és észrevétlenül feldobják az irodában tartókodók hangulatát. A feladat nehéz volt, mert az ügynökség 1700 négyzetméternyi területének minden térségét egyediséggel szerették volna felruházni és egyben az egész irodának egy teljes összhangot is kellett teremteni. A növényekkel teli környezet minden dolgozót inspirál az egyszerű, egyedi ötleteken alapuló kreatív munkavégzésre. Az Év Irodája díj arra enged következtetni, hogy elértük a célunk és sikerült az ipari jellegű irodából egy kellemes atmoszférájú, barátságos munkakörnyezetet kialakítani.

Ahogy a cég megfogalmazta „a napszítta, szürke, természetes fából készült térelválasztó polc-falakkal, falburkolatokkal, és a zöld “kertekkel” a zárt irodatérbe visszaloptuk a természetet, a szabadságot jelentő „kint is vagyok, bent is vagyok” érzést”.

Forrás: https://azevirodaja.hu/nevezok/86

Ajánlatkérés

Ha kedvet kaptál az irodai környezeted megújításához, vagy csak érdeklődnél a megvalósíthatóságukról bátran kérj ajánlatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívd Blaskó Erzsébet kollégánkat +360 20 444 4290-es számon.

    Reklámtartalmú e-mailek fogadásához hozzájárulok.

    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!