A Brain Bar minden évben megrendezésre kerülő rendezvényén az emberiség jövőjével kapcsolatos legfontosabb kérdéseket vitatják meg. A világ több tájáról érkeznek üzletemberek, művészek, politikusok, akik a jövővel kapcsolatos kérdésekről, problémákról értekeznek. A rendezvény lényege az emberiség motiválása, ezért komoly és elgondolkodtató témakörök merülnek fel. Szóba jön a szülői munka, a politika, a művészet és a technológia hatalmas ereje a társadalomra tekintve.

Tervezéstől a kivitelezésig

A rendezvény fő üzenetén túl azért is vagyunk büszkék, hogy minket kértek fel együttműködésre, mert ez a munkánk remek példa arra, hogy már a rendezvény tervezési szakaszában érdemes velünk egyeztetni a pontos elképzelések miatt. A galériában látható szoftveres képek a tervezési szakaszból adnak ízelítőt.

Díszítésnek zöld környezetet varázsoltunk fényes levelű növényeinkkel, amely az egész rendezvény helyszínén dzsungel hatását keltett. Az előadóteremben, a vásznat körbeborította a természet, így még érdekesebb és figyelemfelhívóbb lett.

A terek kialakítása az Event and More rendezvényügynökség koncepciója alapján és a Kodart Dekorációs Kft-vel közösen kialakított tervek szerint történt. A Brain Bar dekorációs koncepciója a Brain Bar Kft. és az Event and More Kft. közös szellemi terméke.

Ajánlatkérés

Ha kedvet kaptál az irodai környezeted megújításához, vagy csak érdeklődnél a megvalósíthatóságukról bátran kérj ajánlatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívd Blaskó Erzsébet kollégánkat +360 20 444 4290-es számon.

    Reklámtartalmú e-mailek fogadásához hozzájárulok.

    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!